Eksisteret siden 1964

Vi arbejder med alt fra centralvarme, badeværelser og service og blik.

Høj håndværksmæssig erfaring

Vi er tre installatører der har mange års erfaring inden for VVS og blik.

Personlig betjening og god service​

Hos os er kunden med i hele processen, da vi vægter kundens mening højt.​

Autoriseret installatør

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne - din garanti for godt udført arbejde.

Montering af varmepumpe og fjernvarme installation sparer på varmeregningen

Hos Thomsen VVS tilbyder vi serviceeftersyn og montering af varmepumpe samt fjernvarmeinstallation. Vi er beliggende i Viborg, og derfor kører vi ofte ud til kunder i og omkring Løgstrup, Bjerringbro og det øvrige Midtjylland. 

Mange fjernvarmeanlæg kan have fejl, og derfor er der penge at spare på varmeregningen med et serviceeftersyn. Der er endvidere penge at spare ved at skifte til varmepumper, hvis du har el-varme, gasfyr eller oliefyr.

​​Der er stadig mange husstande, som har el-varme, gasfyr eller oliefyr, og her er montering af varmepumpe et godt alternativ. Varmepumper er billige i drift, og der er næsten ingen vedligeholdelse. Desuden er alle varmepumpeløsninger mere miljøvenlige.

Serviceeftersyn af fjernvarmeinstallation

​Alle anlæg med fjernvarme har brug for periodiske serviceeftersyn, og en del fjernvarmeanlæg har fejl. Derfor vil der ofte være store besparelser af hente ved et serviceeftersyn af din fjernvarmeinstallation.

Varmepumper kan levere op til fem gange så meget varme for det samme elforbrug som traditionel el-varme. Det kaldes for effektfaktoren (COP), men effekten afhænger naturligvis af den udendørs temperatur. Den gennemsnitlige effektfaktor ligger mellem 2,3 og 3,5. En montering af varmepumpe af os kan derfor ligeledes spare dig penge i det lange løb.

Få mere information om montering af varmepumpe

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvordan du kan spare på varmeregningen og skåne miljøet, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe eller på eftersyn af fjernvarmeinstallation.​

Du kan ringe til os på telefon 86 62 23 50 eller mobil 40 33 63 50. Du kan også sende en e-mail til os på hh@thomsenvvs.dk.

Hvad med et gratis og uforpligtende tilbud?

Skriv til os her og vi svarer hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomsen VVS

CVR: 12802501​

Kirkebækvej 41A, 8800 Viborg

Telefon: 86 62 23 50

E-mail: hh@thomsenvvs.dk

Medlem af

tekniq-logo

Din klimainstallatør

​Klimainstallatør for Brødrene Dahl. Koncept installatør for Bad og Design.

din klimainstallatør logo