Eksisteret siden 1964

Høj håndværksmæssig erfaring

Personlig betjening og god service​

Montering af varmepumpe og fjernvarmeinstallation sparer på varmeregningen

Hos Thomsen VVS i Viborg nær Løgstrup og Bjerringbro tilbyder vi serviceeftersyn og montering af varmepumpe samt fjernvarmeinstallation. Mange fjernvarmeanlæg kan have fejl, og derfor er der penge at spare på varmeregningen med et serviceeftersyn. Der er endvidere penge at spare ved at skifte til varmepumper, hvis du har el-varme, gasfyr eller oliefyr.

​​Der er stadig mange husstande, som har el-varme, gasfyr eller oliefyr, og her er montering af varmepumpe et godt alternativ. Varmepumper er billige i drift, og der er næsten ingen vedligeholdelse. Desuden er alle varmepumpeløsninger mere miljøvenlige.

Serviceeftersyn af fjernvarmeinstallation

​Alle anlæg med fjernvarme har brug for periodiske serviceeftersyn, og en del fjernvarmeanlæg har fejl. Derfor vil der ofte være store besparelser af hente ved et serviceeftersyn af din fjernvarmeinstallation.

Varmepumper kan levere op til fem gange så meget varme for det samme elforbrug som traditionel el-varme. Det kaldes for effektfaktoren (COP), men effekten afhænger naturligvis af den udendørs temperatur. Den gennemsnitlige effektfaktor ligger mellem 2,3 og 3,5. En montering af varmepumpe af os kan derfor ligeledes spare dig penge i det lange løb.

Få mere information om montering af varmepumpe

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvordan du kan spare på varmeregningen og skåne miljøet, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe eller på eftersyn af fjernvarmeinstallation.​

Du kan ringe til os på telefon 86 62 23 50 eller mobil 40 33 63 50. Du kan også sende en e-mail til os på hh@thomsenvvs.dk.

Har du klager kan du kontakte ankenævnet her

Din klimainstallatør

Klimainstallatør for Brødrene Dahl.

Koncept installatør for Bad og Design.

Firma

Thomsen VVS

CVR: 12802501​

Kontakt

Telefon: 86 62 23 50

E-mail: hh@thomsenvvs.dk