Eksisteret siden 1964

Høj håndværksmæssig erfaring

Personlig betjening og god service​

Ring til os på telefon
86 62 23 50

Tagrender – montering og servicering i højeste kvalitet

Er det på tide at skifte tagrenderne på dit hus, eller trænger de til at blive repareret? Uanset hvad, står vi hos Thomsen VVS klar til at løse opgaven for dig. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for udskiftning og reparation af tagrender hos både private og erhvervskunder. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Viborg, Løgstrup og Bjerringbro.

I løbet af et enkelt år tager dit tag imod cirka 100 tons nedbør, hvilket stiller krav til dine tagrender. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt sørger for at tjekke tagrenderne efter for skidt, blade eller stykker af tegl, da dette mindsker risikoen for, at du får en vandskade. Vi er eksperter inden for montering og udskiftning af render til dit tag, og vi hjælper gerne dig med at finde den type, du bør vælge.

Hvad koster nye tagrender?

Der findes forskellige typer af tagrender på markedet, og derfor er det svært at give en konkret pris på, hvad nye tagrender koster.​

Du kan vælge imellem: zink eller kobber. Render af zink og kobber har en lang levetid. 

Utætte tagrender kan give fugtskader, og derfor er det væsentligt, at du sørger for at få udskiftet dine render på taget, hvis de er slidte eller utætte. Vi hjælper dig gerne med at finde den type af tagrender, som matcher dine ønsker og dit budget bedst muligt. Vores priser er altid konkurrencedygtige til trods for den høje kvalitet, som vi leverer.

Kontakt os og modtag flere oplysninger

Vil du have flere oplysninger om materialer eller vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 86 62 23 50 eller på mail: hh@thomsensvvs.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

Har du klager kan du kontakte ankenævnet her

Din klimainstallatør

Klimainstallatør for Brødrene Dahl.

Koncept installatør for Bad og Design.

Firma

Thomsen VVS

CVR: 12802501​

Kontakt

Telefon: 86 62 23 50

E-mail: hh@thomsenvvs.dk