Eksisteret siden 1964

Høj håndværksmæssig erfaring

Personlig betjening og god service​

Ring til os på telefon
86 62 23 50

Ventilationsanlæg sikrer et godt indeklima​

Hos Thomsen VVS i Viborg nær Løgstrup og Bjerringbro har vi stor erfaring med alle former for ventilation. Ventilationsanlæg er ikke kun for restauranter og industri, for komfortventilation kan også forberede indeklimaet i højisolerede boliger. Desuden vil varmegenvinding nedsætte din varmeregning.

​Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed, og det kan være et problem i højisolerede og tætte huse, hvor luften bliver lukket inde. Dertil kommer, at du lukker varmen ud, når du lufter ud. Dit indeklima og din varmeregning kan optimeres med et moderne ventilationsanlæg.

Mange fordele med et ventilationsanlæg

En moderne komfortventilation forbedrer ikke kun indeklimaet, men nedsætter risikoen for skimmelsvamp. Der kan også forekomme mærkbare helbredsforbedringer. Det kan nemlig være vanskeligt at få luftet ordentligt ud i en meget tæt bolig, og alt for jævnlig udluftning kan påvirke varmeregningen negativt.

​Det mekaniske ventilationsanlæg sikrer på den ene side en tilstrækkelig udskiftning af luften, og på den anden side sikrer den en tilstrækkelig varmegenvinding, således at den effektive isolering kommer til sin fulde ret. Et velisoleret og velventileret hus skal gerne have et undertryk og en isolering, som medfører, at ulåste havedøre og vinduer suges fast.

Hør mere om vores forskellige ventilationsløsninger​

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 62 23 50 eller mobil 40 33 63 50 for at få et uforpligtende tilbud på et mekanisk ventilationsanlæg.

Du kan også sende os en e-mail til hh@thomsenvvs.dk. Vi giver gerne råd og vejledning og besvarer dine spørgsmål.

Har du klager kan du kontakte ankenævnet her

Din klimainstallatør

Klimainstallatør for Brødrene Dahl.

Koncept installatør for Bad og Design.

Firma

Thomsen VVS

CVR: 12802501​

Kontakt

Telefon: 86 62 23 50

E-mail: hh@thomsenvvs.dk